Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca manté un fil d’esperança amb el punt sumat in-extremis a Mollerussa

El Vilafranca té l’objectiu d’acabar la lliga quart per la cua, posició que atorga la permanència si puja un dels equips de playoff. Queden dues jornades per acabar la lliga.

Un gol d’Arnau Cañas al 88 va donar un punt vital a un Vilafranca que encara manté opcions de permanència, després de l’empat a 2 al camp del Mollerussa. La pitjor notícia és que l’equip segueix sense dependre d’ell mateix per mantenir-se a Tercera. En les dues jornades que queden l’equip només aspira a un quart lloc per la cua que no té la permanència assegurada, pels possibles descensos compensats que es poden produir.

El Vilafranca es desplaçava fins a Mollerussa amb la baixa sensible de David Toro, autor del gol de l’últim triomf a domicili, i que ha estat pare en les darreres hores. El seu lloc l’ocupava un Jordi Aumatell que va trigar escassos dos minuts en obrir la llauna pels penedesencs, després d’una bona jugada de Pluvins.

L’alegria, com ja es habitual pel Vila, va durar ben poc. Dos minuts després Putxi empatava pels locals engaltant aquesta pilota a la frontal.

Anmb el marcador igualat, els dos equips buscaven el segon. Pel Vilafranca ho provava Eric Via amb una falta llunyana. Un Vilafranca que es salvava amb bones intervencions de Frutos a la sortida d’un còrner, en una claríssima que Jofre Graells no va poder rematar o amb aquest xut enverinat de Magno.

Poc abans del descans Eric Via ho tornava a intentar amb una falta més propera a l’àrea.

Al segon temps Cuadras enviava aquesta perillosa ocasió a còrner. S’evitava així un gol que miracolosament tampoc va arribar després d’una greu errada de Varo en la sortida.

Al minut Lamin aportava cames fresques a un Mollerussa que va trobar el premi gràcies a ell, castigant una greu errada del Vilafranca al minut 78.

Finalment, al 88, sobre la botzina, el Vilafranca pescava un punt molt valuós, gràcies a la contra culminada, no sense suspens, per Arnau Cañas.

Aquest empat dona al Mollerussa la permanència matemàtica i al Vilafranca un petit bri d’esperança.

Vius, i amb l’objectiu de ser quarts per la cua, una posició que es troba a dos punts, i que ostenta la Pobla de Mafumet. Per salvar-se, bastaria amb empatar a punts amb la Pobla, amb el qual el Vilafranca té l’average guanyat. I no només això: un cop acabi la lliga, el quart per la cua només es salvarà si un dels equips que juga promoció d’ascens, acaba pujant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: