Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el Tast d’Idees amb una conversa sobre la relació entre dones i homes

La xerrada anava a càrrec del sociòleg i consultor en polítiques públiques i tendències socials, Rafa López, i la directora de l’Observatori Cultural de gènere i escriptora, Maria Àngels Cabré.

Aquest dimecres tenia lloc la primera de les sessions del cicle Tast d’Idees. Una xerrada que pretenia respondre la pregunta ‘Perquè s’està tensant la relació entre homes i dones?’ a càrrec del sociòleg i consultor en polítiques públiques i tendències socials, col·laborador en alguns mitjans, Rafa López, i la directora de l’Observatori Cultural de gènere i escriptora, Maria Àngels Cabré. La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, era l’encarregada de moderar la conversa i l’alcalde, Francisco Romero, de donar la benvinguda al projecte.

Les xerrades són gratuïtes i tenen una periodicitat mensual. La propera serà el dimecres 26 de juny i respondrà a la qüestió: ‘Voler agradar a tothom és un risc per la salut mental? El postureig a les xarxes com a exemple’. Per a aportar arguments, conversaran la psiquiatra infantil i juvenil, cap d’àrea de salut mental de l’Hospital Sant Joan de Déu, Montserrat Dolz, i Lydia Albertí, experta en Influencer Marketing, cofundadora de Growtag i docent a la Universitat Pompeu Fabra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: