Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller d’educació canina a Vilafranca

En el marc d’accions per promoure una tinença responsable d’animals s’ha dut a terme a Vilafranca un taller d’educació canina

Amb el suport de l’Ajuntament, divendres passat es va realitzar el taller d’educació canina a la zona d’esbarjo de gossos que hi ha al barri de la Girada, per part de l’educadora canina d’Intercanis, Neus Bertran.

L’activitat es plantejava per garantir un passeig agradable i una bona gestió de la zona d’esbarjo, per evitar conflictes de convivència.

El taller forma part d’un seguit d’accions es es duen a terme amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca per promoure una tinença responsable d’animals i en aquesta ocasió comptava amb la participació de 8 gossos i 10 persones inscrites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: