Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia supera l’Igualada i es col·loca a només una victòria de les semifinals del playoff

Els de Pere Varias disputaran el segon partit aquest proper dissabte (20:30h). Una victòria els classificaria per les semifinals.

Aquest proper dissabte el Noia arribarà al segon partit del playoff contra l’Igualada a només un triomf de classificar-se per semifinals. Després de superar els igualadins aquest diumenge a l’Ateneu, la sèrie es desplaça a les Comes.

La sèrie de quarts comença amb 1-0 pel Noia. Triomf per 6-3 aquest diumenge a l’Ateneu davant un Igualada que no va posar les coses gens fàcils. No s’havia complert el primer minut de joc i els visitants ja estaven per davant, gràcies al gol matiner de Gerard Riba

Quatre minuts després, amb suspens, empatava el Noia amb un gol en pròpia del mateix Riba. Xavi Rovira i Xavi Costa, entre el minut 11 i 12 de partit, anotaven dos gols consecutius que posaven el 3-1 a l’electrònic.

No trigava massa en retallar diferències a la contra Roger Bars. El Noia, però, marxava amb dos gols de renda al descans gràcies a un gran gol d’Ivan Morales.

Als 30 segons de la segona part Xavi Rovira aproftava una bola morta per fer el 5-2. Al ’39, en una jugada aïllada, un llançament de Tety Vives des de mitja pista susposava el tercer gol visitant. ha retallat distàncies amb un llançament. Al ’43 directa de Gabarró per fer el 6-3 definitiu.

Dissabte vinent a Les Comes, els de Sant Sadurní buscaran repetir victòria per tancar la sèrie, mentre els igualadins intentaran allargar-la fins l’hipotètic tercer, que es jugaria dimarts 28.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: