Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca – Grama: final per la permanència aquest divendres al Municipal

La Grama es troba només tres punts per sobre de la zona de descens, on hi resideix el Vilafranca, ara mateix penúltim. El partit, divendres, a les 12h, per Ràdio Vilafranca.

Aquest divendres a les 12 del migdia, i en directe per Ràdio Vilafranca, el FC Vilafranca rep la Grama al Municipal. Els penedesencs, penúltims, amb 27 punts, es troben a tres del seu rival d’aquest cap de setmana, un equip que marca la permanència a la categoria, juntament amb el San Cristóbal.

Tot i que des del vestidor se li treu ferro, i no es vol parlar de final, el que es innegable és la transcendència del partit. Dos equips en situació compromesa, que busquen assegurar la seva presència a Tercera. Per davant només 8 partits.

L’equip és conscient que cal treure un bon resultat aquest divendres per donar valor al punt sumat diumenge passat al camp de la Pobla.

El pla de partit passa per anar a pels 3 punts, i qui sap si repetir el gran resultat de l’últim partit a casa. Un cop comenci a rodar la bola, l’objectiu no és altre que guanyar.

Els penedesencs, poc a poc van sumant jugadors a la causa, i intentaran recuperar algun dels lesionats per aquest divendres. Olmo, Dani Rubio, Cañas i Totti van ser les absències a l’últim partit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: