Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Glòria Rosell anirà a la llista d’ERC a les eleccions europees

Glòria Rosell anirà a la llista d’ERC a les eleccions europees

La regional d’ERC Penedès es va reunir per parlar de la sequera i elegir els candidats del territori per a les eleccions europees.

La reunió es va fer dissabte a l’Escorxador de Vilafranca i va reunir als alcaldes i alcaldesses republicans de la vegueria així com altres càrrecs institucionals. Seguidament va tenir lloc el congrés amb la militància penedesenca per elegir els candidats a les eleccions europees.
La taula dedicada a la Sequera va comptar amb la participació de Samuel Reyes, director de l’ACA, que va exposar el que s’ha fet en aquesta matèria des de l’aprovació del Pla Especial de Sequera l’any 2020, i especialment quina és la situació actual després de quaranta mesos de sequera, i quines accions es preveuen si no plou el que hauria de ploure.
Es va recordar que els municipis han de posar al dia les tarifes, recomanant tarifes progressives per consum però amb criteris socials, i prioritzar tots els arranjaments per augmentar l’eficiència de les xarxes.

Pel que fa al congrés que va iniciar la presidenta de la regional i alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, va comptar amb una seixantena de militants que van elegir els candidats a les eleccions europees, quedant elegits en aquest ordre Glòria Rosell i Joan Ventura, de Vilafranca i Vilanova i la Geltrú respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: