Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En marxa el compte enrere per la Copa Ràdio Vilafranca

A només 7 jornades pel final de la lliga, repassem quin serien els 8 equips participants a l’edició 2024, que començarà el 8 de juny.

Resten només 7 jornades pel final de la lliga al grup 13 de Tercera Catalana. Sinònim de l’últim mes i mig de competició, que es tancarà el 19 de maig.

Arribats a aquest punt, els equips de la comarca ja posen el punt de mira en assegurar la seva presència a la Copa Ràdio Vilafranca. És el gran al·licient per a aquells equips que no lluiten ni per pujar, ni per mantenir-se. Una circumstància que sobretot es dona a la Tercera Catalana.

Ara mateix Espirall i Molanta són dos equips que tenen virtualment assegurada la presència a la Copa. També té molt encarrilada la classificació el Riudebitlles. I per darrere Can Cartró seria el quart en discòrdia, però té a només tres punts La Múnia i Torrellenc, dos equips que també hauran d’assegurar la permanència a la categoria.

Pel que fa als equips de Quarta Catalana, la Copa d’enguany assegura un nivell molt alt. La jugarien 3 dels 5 millor classificats a la lliga: el Sant Sadurní, segon; el Sant Cugat Sesgarrigues, tercer; i els Monjos, cinquè a la taula, que juntament amb Gelida i Riudebitlles, es jugaran les dues places restants en les 7 jornades que resten.

Les lligues finalitzaran el 19 de maig, i tres setmanes després, el 8 i el 9 de juny es disputaran els quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca. El 16 de juny estan previstes les semis, i el 22, la gran final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: