Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca visita la Pobla de Mafumet per intentar guanyar a domicili mes i mig després

L’última victòria com a visitant va ser el 4 de febrer al camp del Reus. El Vilafranca, a dos punts de la salvació, ve de deixar la porteria a zero contra el Peralada.

Ànims renovats al FC Vilafranca després de la golejada de la setmana passada contra el Peralada al Municipal. Aquest diumenge, a les 12:30h, l’equip visita la Pobla de Mafumet, i buscarà el segon triomf consecutiu, situació que només ha succeit dues vegades aquesta temporada: a l’inici de la primera i de la segona volta.

La Pobla, amb un partit pendent contra el Tona, ha sumat els mateixos punts que el Vilafranca en el que portem d’any 2024. L’equip de David Vilajoana suma 12 punts dels 33 que s’han disputat.

Trajectòria irregular pels dos conjunts, que arriben al partit d’aquesta setmana després de guanyar. Diumenge passat, l’Escala s’emportava la victòria en la visita al camp de l’Escala. Un gol de penal de Joan Torrents decantava la balança a favor dels d’Adol Baines, 11ens, a 5 punts del descens, que obre ara mateix el Vilafranca.

Els penedesencs busquen sortir de les tres últimes posicions i acostar-se a una salvació que ara tenen a dos punts. Per fer-ho, l’equip haurà de creixer des de la defensa. El Vilafranca és el segon més golejat i el menys golejador.

Tots dos equips lluitaran per trencar les estadístiques. La Pobla per tornar a guanyar com a local, cosa que no ha pogut fer en cap dels tres últims compromissos a casa. Per la seva banda, el Vilafranca tres derrotes seguides com a visitant. L’últim triomf a domicili va ser el 4 de febrer, contra el veí de la Pobla, el Reus Reddis.

El Vilafranca ja no comptarà a les seves files amb Riad. Després de no presentar-se diumenge a la convocatòria pel partit contra el Peralada, el jugador marroquí ha rebut la baixa només 3 partits després de debutar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: