Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grau en Infermeria continuarà dos cursos més a l’edifici de l’Enològica

El conveni preveu acordar la ubicació definitiva dels estudis del Grau d’infermeria a Vilafranca en un any.

L’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarés, han signat una addenda al conveni vigent entre les dues parts, en la qual s’acorda que els estudis del Grau d’infermeria que la URV imparteix a la Seu Vilafranca de la universitat continuaran de manera transitòria a l’edifici de l’ Enològica els proper dos cursos 2024-2025 i 2025-2026. El redactat de l’addenda al conveni preveu acordar la ubicació definitiva dels estudis del Grau d’infermeria a Vilafranca en un any.

L’Ajuntament i la Universitat van signar conveni el 22 d’abril de 2022, segons el qual l’Ajuntament facilitava els espais necessaris per impartir el Grau en Infermeria i la URV constituïa la Seu universitària a la Vila per oferir aquests estudis, que s’imparteixen a Vilafranca des del curs 2022-2023. Amb aquesta addenda acordada, es dona compliment al conveni, signant dins el mes de març del 2024 com estava previst.

Cal recordar que el pressupost per aquest any 2024 ja portava l’adequació d’inversió per assegurar la implementació del tercer i quart cursos del Grau d’Infermeria, com queda recollit a l’acord. Així, amb el desplegament de tots els cursos en els propers dos anys, el Grau d’Infermeria oferirà a Vilafranca un total de 160 places.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: