Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Leticia Bazo és la nova presidenta de la Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal

La penedesenca Leticia Bazo, professora del Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, ha estat escollida presidenta de la Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal (SEEN).

Doctorada en Infermeria per la URV l’any 2016, Bazo és professora de la Facultat d’Infermeria des de 2011, de les àrees de TIC, Simulació i Pediatria, i ha coordinat diversos postgraus i màsters. Paral·lelament, ha estat membre del comitè científic de la Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal des de 2006 i és la coordinadora del grup nacional de cures respiratòries de la mateixa associació des de 2011.

La Societat Espanyola d’Infermeria Neonatal és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius fomentar el desenvolupament de la infermeria neonatal en prevenció, assistència, formació, docència i recerca. També fomenta la comunicació i el contacte entre membres i l’intercanvi de coneixements i experiències per tal d’impulsar el desenvolupament de la disciplina, alhora que organitza tot tipus d’activitats socials, culturals i científiques relacionades amb el tenir cura del nounat i la seva família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: