Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca la Setmana Santa amb un canvi de temps: pluges i ambient d’hivern

Comença el dilluns i ho fa amb precipitacions febles, que deixaran entre 1 i 10 mm, en conjunt.

La línia frontal que va escombrant totes les comarques catalanes, de sud a nord, ha entrat de bon matí per les Terres de l’Ebre i s’ha estès ràpidament pel Camp de Tarragona, Ponent i, finalment, arribant al Penedès.

Tot i que no s’esperen grans acumulacions, les pluges faran acte de presència de forma intermitent durant tot el dia. De cara a la tarda, però, tindrem una petita treva, per tornar-se a animar a partir del vespre. En conjunt, s’esperen entre 1 i 10 mm. A més, aquestes precipitacions podrien ser en forma de fang, ja que encara mantenim restes de pols en suspensió i, per tant, que l’aigua que caigui sigui bruta.


Previsió per aquesta tarda i, especialment, vespre.

Aquest canvi de temps també arriba amb una davallada de les temperatures. Tot i que avui encara no baixaran de forma tan acusada, és cert que la sensació de fredor és més acusada que ahir diumenge, on també van caure quatre gotes en forma de plugim.

Un dimarts que no acabarà de fer net
Durant el matí de dimarts encara mantindrem restes d’inestabilitat, tot i que ja amb moltes més clarianes. Per tant, no es descarta algun ruixat aïllat. A més, demà es notarà una clara refrescada, ja que les temperatures cauran en picat si les comparem amb els valors desorbitats de la setmana passada. De cara a la tarda, el sol anirà guanyant protagonisme, amb la presència d’algunes nuvolades.


Previsió per a demà al matí.

A partir d’aquí, incertesa amb el pronòstic. El que podem afirmar amb certa seguretat és que el vent s’imposarà dimecres, amb interrogants de cara a dijous i finals de setmana, quan sembla que podríem tornar a tenir inestabilitat.


Previsió a mig termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: