Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Comuns organitzen una jornada sobre el Pla Territorial del Penedès

Els Comuns organitzen una jornada sobre el Pla Territorial del Penedès

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 24 d’abril, de 7 a 9 del vespre a l’Escorxador.

L’avantprojecte del Pla Territorial Parcial del Penedès, a exposició pública en aquests moments, és la base sobre la qual planificar els assentaments urbans, els espais oberts i les infraestructures de la vegueria. És el document que ha d’acabar reflectint la vegueria del 2050. Es un document complex i es per això que els Comuns del Penedès han decidit organitzar una jornada informativa en la qual l’arquitecte i urbanista Josep Maria Carreras, parlarà de les bases d’aquest projecte i dels punts mes rellevants, amb una anàlisi dels aspectes positius i dels negatius. Aquesta jornada informativa serà presentada per la Iolanda Sanchez, regidora de Vilanova en Comú i comptarà amb la presència dels candidats per a les properes eleccions catalanes, Yolanda Lopez, Enric Bárcena i Ramon Arnabat.
Mitjançant aquest acte, a més de conèixer i debatre el Pla Territorial Parcial, els Comuns del Penedès volen donar a conèixer les seves principals propostes, de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya i al futur govern de Catalunya, en aspectes com l’organització i la planificació territorial, infraestructures, urbanisme, serveis públics, així com les actuacions que es poden realitzar a la comarca en àmbits com l’educació o la cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: