Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional apropa a la ciutadania la situació dels drets humans a Colòmbia

L’objectiu de l’acte és pedagògic i per acostar l’informe Hay futuro si hay verdad i explicar què va passar

Aquest divendres l’Escorxador acollia un acte d’Amnistia Internacional per acostar a la ciutadania l’Informe de la veritat i de la situació dels drets humans a Colòmbia.

Després dels acords de pau de 2016 a Colòmbia entre les forces d’oposició FARC i el govern colombià, es va crear una Comissió de la Veritat que va emetre el seu informe definitiu el passat mes de juny.

El president d’Amnistia Internacional Antoni Adrover, posava en valor la importància de difondre el procés de pau colombià, així com la situació del país.

A més, l’acte comptava amb la participació de Ma del Rosario Vásquez, presidenta de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia i Susana Torres, activista colombiana resident a Vilafranca.

La presidenta de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, Ma del Rosario Vásquez, exposava la importància d’explicar i acostar l’informe Hay futuro si hay verdad.

Amb tot, l’acte es va organitzar des d’Amnistia Internacional Penedès i la Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: