Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia organitza una taula rodona sobre la violència de gènere a l’Escorxador de Vilafranca

Es posarà sobre la taula com s’afronta a nivell legislatiu, educatiu i cultural la voluntat de promoure una societat més igualitària entre homes i dones.

Aquest divendres, 17 de març a 2/4 de 8 del vespres es farà aquest acte per tal de parlar sobre violència de gènere. Partint de la base que en els darrers anys s’han anat aprovat lleis i normatives tant a nivell nacional com internacional per tal de promoure una societat més igualitària entre homes i dones, es proposa un debat amb una mirada prou àmplia per tal de veure’n els elements més bàsics.

El marc sòcio-polític-mental que condiciona molts homes de la nostra societat per actuar amb violència envers la dona. Les relacions home-dona, al 2023, dins un marc patriarcal en discussió i canvi. Els camins que portarien a crear un nou marc d’equilibri i de respecte que facilitin la igualtat i la complementarietat de rols socials, personals, d’amistat o de parella. O les accions a plantejar per tal d’aconseguir una cultura de no violència envers les dones en concret; educatives, familiars, culturals, legislatives envers els altres, com a imperatiu bàsic de les relacions humanes.

Intervindran Alba Garcia, tècnica en Polítiques Públiques de Dones; i Belén Moreno, Professora universi­tària en d’Història Econòmica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: