Dissabte, 27 d'abril de 2024

Vilafranca ha acollit el Campionat de Catalunya de Tennis Taula Master amb prop de 300 jugadors

El Club Tennis Taula Vilafranca va tancar el campionat amb un tercer lloc en la categoria de +65.

Olesa en la categoria +70, CT Barcino en + 65, Poblenou en +60, CN Sabadell en +50, Badalona en +40 i CN Sabadell en la categoria femenina, són els nous campions de Catalunya de Màsters de tennis de taula. La destacada competició s’ha celebrat aquest cap de setmana al Pavelló Nou de Vilafranca del Penedès.

En categoria femenina, el CN Sabadell ha estat el millor en un grup únic de cinc equips on Ateneu 1882 ha estat segon. En +40, el Badalona s’ha imposat a la Bisbal a la final. En +50, el CN Sabadell ha vençut a Olesa; en +60, Poblenou ha vençut a Congres; en +65, CT Barcino ha superat Calella Calella; i en +70, Olesa ha guanyat al Ciervo.

Pel que fa a la participació del club local, el Vilafranca va tancar el campionat amb un tercer lloc en categoria +65.

Els participants valoraven positivament, especialment, les condicions de l’equipament, destacant l’estat del parquet, una il·luminació “sense reflexos, idònia per la pràctica d’aquest esport”, i la bona climatització.

Més de 270 jugadors i jugadores van prendre part d’aquest campionat, que també estava compromès amb el medi ambient. L’organització es va marcar l’objectiu de no generar cap residu de plàstic.