Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acull la reunió del patronat d’Inform, titular del programa SEFED

Vilafranca acull la reunió del patronat d’Inform, titular del programa SEFED

A l’acte hi va assistir el tinent d’alcalde d’Ocupació, Jordi Junyent, com a representant de l’Ajuntament al patronat, que està presidit per l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.

Hi van assistir representants polítics i tècnics dels diferents municipis que conformen el patronat i que són Santa Coloma de Gramenet, El Prat de Llobregat, Lleida, Tarragona, Valls, El Vendrell, Manlleu, Sabadell, Rubí, Molins de Rei, Reus, Sant Pere de Ribes, Tortosa Santa Perpetua de Mogoda i Vilafranca.

A la reunió del patronat es van presentar les Línies Estratègiques i el Pla d’Acció per al 2024. Els eixos estratègics seran la internacionalització, el desplegament territorial, l’excel·lència i la innovació.

La Fundació Inform és titular del Programa SEFED, Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives, que té l’objectiu de millorar les competències professionals de les persones en situació d’atur laboral amb el certificat de professionalitat d’Activitats de Gestió Administrativa. El SEFED es desenvolupa mitjançant la metodologia de la simulació. El pla formatiu consta de 920 hores de formació de les quals 80 hores són pràctiques en empreses del sector a la comarca i 40 hores de formació complementària.

L’empresa simulada RAÏMIVI, SAS, és l’empresa del programa SEFED de Vilafranca, dedicada, en el marc de la metodologia de la simulació, a l’elaboració i comercialització de vins, caves, brandis i moscatells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: