Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nova sessió de networking del Servei d’Ocupació i formació de l’Ajuntament de Vilafranca

Nova sessió de networking del Servei d’Ocupació i formació de l’Ajuntament de Vilafranca

El sector administratiu ha estat el protagonista d’aquesta sessió que es va fer a finals de maig amb la participació de 8 empreses i 19 candidats en el marc del programa SEFED.

L’Ajuntament ha impulsat un nou speed networking centrat per tercera vegada en el sector administratiu. Es va realitzar el passat 29 de maig a la Sala d’Actes de la Fassina, amb participació de vuit empreses que van entrevistat a 19 candidats que s’estan formant en l’àmbit administratiu a través del programa SEFED del Servei d’Ocupació i Formació. Aquest programa té com a finalitat capacitar persones en el camp de l’administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d’empreses.
La jornada tenia com a objectiu facilitar a les empreses el contacte amb persones qualificades per a cobrir llocs de treball, presents o futurs, alhora que oferir a les persones que cerquen feina l’oportunitat de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes. Aquest networkingtambé ha estat un espai de trobada entre empreses amb inquietuds similars.
Cada empresa ha pogut conèixer personal polivalent del sector administratiu en un format dinàmic d’entrevistes breus, d’uns cinc minuts de durada, que els ha permès tenir una primera impressió dels candidats i reservar-se els seus currículums. Aquests, prèviament, han participat en tallers formatius per millorar el seu currículum i desenvolupar estratègies per afrontar correctament les entrevistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: