Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la Copa de la Reina d’hoquei patins

Els vuit millors equips de l’OKLliga femenina es donaran cita a Vilafranca del 18 al 21 d’abril. Serà la primera vegada que la vila aculli aquest esdeveniment.

Els 8 millors equips femenins d’hoquei patins d’Espanya es donaran cita aquesta primavera a Vilafranca. De l’18 al 21 d’abril, la capital de l’Alt Penedès acollirà la 17a edició de la Copa de la Reina.

L’esdeveniment, que l’any passat es va celebrar a Calafell, arriba enguany a la vila, amb els 8 equips millor classificats al final de la primera volta de l’OKLliga: Palau de Plegamans, Vila-sana, Telecable de Gijón i Fraga, com a caps de sèrie, i Manlleu, Coruña, Voltregà i Mataró.

En la roda de premsa de presentació de la Copa a Vilafranca, la regidora d’esports, Gemma Romeu, destacava el suport clau de la Diputació de Barcelona per poder acollir l’esdeveniment. També s’ha anunciat que els clubs organitzadors, CP Vilafranca i CP Sant Ramon, rebran els beneficis que es generin al llarg dels 4 dies de competició amb la venda d’entrades i marxandatge.

A més, la ciutat acollirà simultàniament la Minicopa Femenina d’hoquei sobre patins en categoria Infantil/Fem15, amb participació del Club Patí Vilafranca.

Així doncs, la Poliesportiva es convertirà del 18 al 21 d’abril en l’epicentre de l’hoquei patins femení nacional, amb algunes de les millors jugadores del món, d’una lliga que es referència a nivell mundial.

Vilafranca s’apunta un doblet, amb la Copa de la Princesa al març i la Copa de la Reina a l’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: