Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pep Antoni Roig ha presentat ‘L’aire de les coses’ a Vilafranca

Pep Antoni Roig ha presentat a Vilafranca ‘L’aire de les coses’, una particular exploració a l’univers literari de Josep M. Espinàs.

‘L’aire de les coses’ és fruit del descobriment que va fer Pep Antoni Roig de la figura i l’obra de Josep M. Espinàs quan aquest darrer va morir, ara fa un any. Per això Roig defineix el llibre com «la trobada entre un mort i un viu» que permet explorar un escriptor tan reconegut i únic com poc llegit per la gent més jove.

A través d’una immersió als prop de cent llibres i milers d’articles publicats per Espinàs, Roig es troba de cara amb una lectura que el transforma i l’ajuda a entendre’s a ell mateix, alhora que crea un diàleg permanent entre la Catalunya d’ahir i la d’avui.
L’escriptor posa com a exemple la seva experiència a la passada diada de Sant Fèlix, a Vilafranca.

Pep Antoni Roig és del Pla del Penedès. Va estudiar Filologia Catalana a la UAB, és escriptor i fa anys que es dedica al món de la creativitat audiovisual.

La presentació estava organitzada per l’editorial, Ara Llibres, i La Cultural Llibreria i comptava amb la participació de la productora cinematogràfica i editora de la revista cultural Ventall Jana Jubert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: