Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou carrosses han participat a la rua de Carnaval de Clariana

És el segon any que es fa rua a Clariana sota l’organització del Grup de Carnaval de Clariana i en col·laboració amb l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.

Amb un temps primaveral, la rua ha tingut lloc aquest diumenge al matí al nucli de Clariana, al municipi de Castellet i la Gornal. 9 carrosses provinents de diferents punts del Penedès hi han participat.

És el segon any que es fa rua a Clariana sota l’organització del Grup de Carnaval de Clariana i en col·laboració amb l’Ajuntament de Castellet i la Gornal. L’any passat hi van participar sis entitats en ser el primer cop i tenint en compte les petites dimensions del nucli. Però, donada la bona experiència, aquest 2024 s’ha pogut ampliar la participació.

Des del Grup de Carnaval de Clariana, com a amfitrions de la jornada, es mostraven molt contents de poder organitzar la rua a casa. Ho explica el secretari de l’entitat, Marc Vallès.

Vallès explica com han treballat la carrossa, que proposa un viatge pel Mississipí a bord d’un vaixell de vapor.

Clariana ha estat un dels nuclis que ha donat el tret de sortida al Carnaval aquest cap de setmana al Penedès. També Pacs, Sant Quintí, La Múnia, Guardiola de Font-rubí i Sant Martí Sarroca han dut a terme les seves rues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: