Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellet i la Gornal presenta el seu Pla Estratègic de Turisme pels quatre anys vinents

El Pla es basa en apostar per la diversificació del turisme, crear nova oferta turística involucrant els agents turístics privats i apostar per un turisme sostenible i de qualitat.

El passat dijous, a les Bodegues Pinord-Mas Muntanyans, va tenir lloc l’acte de presentació del pla que té com a objectiu principal definir el model turístic de Castellet i la Gornal per a potenciar les diferents
activitats econòmiques vinculades al turisme i vertebrar una oferta sostenible i de qualitat.
Aquest projecte ha estat realitzat gràcies al recurs tècnic de la Diputació de Barcelona.

L’alcalde de Castellet i la Gornal, Xavier Revuelta, posa èmfasi en la necessitat de disposar d’una eina de planificació turística per tal de continuar apostant pel desenvolupament del municipi com a destinació.

En aquest acte, hi van ser presents diferents agents turístics del municipi principalment cellers i allotjaments, i els veïns i veïnes del municipi van poder conèixer la proposta presentada per part de la consultora DECABA, empresa encarregada de desenvolupar l’estudi.

El President del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Lluís Valls, va adreçar-se a les persones assistents tot exposant la situació actual de creixement turístic a la comarca i la importància de la implicació dels municipis per aconseguir del Penedès una destinació turística sostenible i de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: