Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Laguna exposa ‘Paisatge Humà’, una mostra artística sobre la figura humana vilafranquina

La Capella de Sant Joan va acollir aquest passat divendres la inauguració d’una quarantena d’obres realitzades pel vilafranquí Lluís Laguna.

Sota el nom ‘Paisatge humà’, l’exposició és una selecció retrospectiva de la figura humana i el seu espai vital a Vilafranca. Un seguit d’obres fetes des de l’any 2010, que no responen a una lògica cronològica, sinó que obeeixen una voluntat temàtica dividida en dues parts.

Mentre que a un lateral de la capella trobem il·lustracions d’escenes quotidianes a la vila, a l’altra hi podem trobar retrats humans.

Des de representacions de persones, amb nom i cognom, passant per representacions d’indrets vilafranquins com el Coro i el mercat de la plaça de la Vila, l’exposició pretén inspirar-se en la persona vilafranquina i la seva vida, representades en un paisatge.

L’acte inaugural, que va comptar amb la presència de l’alcalde FranCisco Romero i el cap del servei de cultura, Àngel Hom, va anar a càrrec de la pintora Maria Teresa Baltasar, mestre de Lluís Laguna des del 2011 fins al 2018.

En el seu discurs, Baltassar va destacar la seva experiència amb l’autor de la mostra, però també, que el paisatge, en especial el de Vilafranca, ha estat sempre un motiu inspirador per Laguna.

L’exposició estarà oberta a la Capella de Sant Joan fins al diumenge 17 de març. Els horaris per poder visitar-la són de divendres a dilluns, de 17 a 20 h; els dissabtes, de 18 a 20 h i els diumenges, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: