Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jordi Tolosa exposa a la capella de Sant Joan i reflexiona sobre l’existència humana

Jordi Tolosa exposa a la capella de Sant Joan i reflexiona sobre l’existència humana

Meditar sobre la nostra procedència, les nostres vivències, els nostres ideals, els nostres desitjos, això és el que l’obra de Jordi Tolosa intenta transmetre.

Aquest divendres 10 de novembre, la capella de Sant Joan acollirà la inauguració de l’exposició ‘Cogitare, somniare, reflectere’ de l’artista Jordi Tolosa. Comissariada pel crític d’art Joan Gil Gregorio, la instal·lació ens convida a qüestionar-nos el veritable sentit de l’existència, la nostra relació amb el que ens envolta i la determinant connexió amb la natura com a fons d’energia renovadora.

Jordi Tolosa va estudiar a l’Escola de Belles Arts de Sant Jordi, de Barcelona. Durant els anys 80 del segle XX van començar una sèrie d’intervencions al carrer, tant individuals com col·lectives. Té estudi i residència a Barcelona. La seva obra ha estat exposada en museus i galeries d’Espanya, França i Alemanya. És autor de nombroses escultures que recullen el testimoni iniciat en la segona meitat del segle XX pels nous llenguatges artístics. El ferro, l’alumini o la llum anatomitzen i endolceixen unes formes racionals que, a mode de taula d’ofrenes, sustenten un nombre inabastable d’idees provocadores que ens precipiten cap a l’atzarosa ruleta de l’existència humana.

‘Cogitare, somniare, reflectere’, (Pensar, somniar, reflexionar) es podrà visitar fins al 7 de gener de 2024 a la capella de Sant Joan en els horaris habituals.

L’acte inaugural de divendres 10 de novembre a les 8 del vespre, comptarà amb la presència de l’artista i del comissari de l’exposició, Joan Gil Gregorio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: