Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’humor aterra al Musicveu amb Txabi Franquesa i el seu espectacle ‘Escocía’

L’humor aterra al Musicveu amb Txabi Franquesa i el seu espectacle ‘Escocía’

El popular monologuista Txabi Franquesa actuarà al Musicveu diumenge, a les 19h, al teatre La Bòbila a Sant Pere de Ribes (Les Roquetes).

El barceloní presentarà el seu espectacle ‘Escocía, escuece y escocerá. La edad no perdona’, on explicarà les vivències d’un home que acaba de complir els 40 anys. Aquest monòleg d’humor sorgeix de la ‘coïssor’ generacional, de la lluita d’un home ja en els 40, a cavall entre la joventut i la vellesa.

El Musicveu continua la seva programació a la Vegueria Penedès el dissabte 9 de març a les 20.30h amb l’actuació de Rafa Sánchez, de La Unión, al teatre Casal de Vilafranca.

Les entrades per a aquests espectacles i els següents estan disponibles a la venda al portal de venda d’entrades en línia www.musicveu.cat i també a la taquilla de l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.

En aquesta desena edició del Festival Solidari Musicveu s’ha escollit donar suport a la investigació per la cura de l’ELA, una acció social vinculada a través de les entitats Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i Associació Catalana d’Afectats d’ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d’investigació de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: