Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 10a edició del Festival Musicveu comença amb l’objectiu d’arribar als 6.000 espectadors

El Festival Solidari Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, ha donat aquest diumenge el tret de sortida amb el concert ‘Beethoven i Europa’, de Vinea Ensemble, a l’Espai Cultural Fòrum Berger.

El conjunt de cambra penedesenc, amb la narració de David Puertas, feia un recorregut per melodies populars de diferents països europeus arranjades per un dels grans genis de la música.

El Musicveu arrenca així una desena edició que comptarà amb una quinzena de propostes per a tots els gustos d’ara i fins al 20 de juliol. L’objectiu és recollir beneficis per a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica a través de les entitats Miquel Valls, Fundació Catalana d’Ela i CatELA.

Després d’arribar al Garraf en l’anterior edició, aquest 2024 el festival s’estén també a l’Anoia.

Musicveu ha comptat en les seves nou edicions anteriors amb la participació de 18.700 persones. A l’edició número 10, l’objectiu és assolir els 6.000 espectadors.

Els concerts se celebren en diferents espais socials i culturals de la Vegueria Penedès i en alguns cellers per tal de poder encabir propostes musicals per un públic objectiu més ampli i permetre millors aforaments als esdeveniments.

Tota la informació sobre els concerts i els espais, així com la venda d’entrades, es pot consultar al web musicveu.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: