Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona sessió del cicle I després de l’ESO què? s’ha centrat en els cicles formatius

Sota el lema ‘Els cicles formatius, una bona opció’ aquest dilluns l’espai jove La Nau acollia la segona sessió de les xerrades adreçades a famílies i estudiants que finalitzen aquest curs l’ESO.

La regidora de Joventut, Montse Arroyo, va donar la benvinguda als assistents i tot seguit la responsable del SIAJ, Núria Mallofré, va presentar als estudiants i professora convidats a exposar les seves experiències en els cicles formatius. Hi participaven el Nil Carmona, estudiant d’un grau mitjà de l’àmbit esportiu, la Marian Pacheco que va estudiar un grau mitjà d’infermeria a l’Institut Milà, ha fet també un grau superior i ara es prepara per fer la selectivitat amb ganes d’estudiar a la facultat d’Infermeria de Vilafranca i l’Adrià Florido que estudia un grau mitjà a l’escola d’art Arsenal. També hi havia la intervenció de la professora de cicles de l’Institut Alt Penedès, Assumpta Roca.

Tots van assenyalar la formació professional com una bona sortida un cop acabats els estudis d’ESO. La FP té 24 famílies professionals que tenen continuïtat amb estudis de grau superior, a banda dels estudis d’Arts Plàstiques i disseny i els ensenyaments esportius que per accedir al grau superior requereixen d’una prova específica d’accés. La Generalitat encara no ha publicat les dates de la preinscripció pel curs vinent. Possiblement ho farà a mitjans del mes de març i segurament les preinscripcions s’escauran a mitjans del mes d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: