Dimarts, 14 de maig de 2024

La derrota per 3-2 al camp de l’Ascó deixa l’Atlètic Vilafranca en posicions de descens

Tot i estar en descens (13è), l’equip es troba a només 4 punts d’una còmoda cinquena posició.

L’Atlètic Vilafranca segueix sense aixecar cap. Els penedesencs, que semblaven revifar amb tres jornades seguides sense perdre, queien derrotats per 3-2 en la visita a Ascó aquest dissabte.

Una mala primera part va castigar els de Parxi Atsarà que marxaven perdent al descans per 2-0. Franco Magno obria la llauna al 22, i només quatre minuts després Marcel Meseguer feia el segon.

El mateix Meseguer, al 9 de la segona, posava el 3-0 al marcador. Un resultat que complicava molt les coses als altpenedesencs, que van retallar diferències al 73, amb gol de Xavi Arjona.

Quedava temps però no va ser possible. Ja al temps afegit, Nil Castell feia el 3-2. I encara tindria una oportunitat el quadre vilafranquí, però la bola no va agafar porteria.

Al final, derrota per 3-2. Toca seguir remant. L’equip és 13è classificat (d’un grup de 16 equips) i ocupa una de les quatre posicions de descens a Segona Catalana.