Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament pretén urbanitzar el c/Santa Fe i construir habitatge assequible a la Barceloneta

FranCisco Romero encara la recta final de l’alcaldia de proximitat al barri de la Barceloneta-Sant Magí, amb diversos projectes ambiciosos.

Aquest dilluns, l’alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, ha ofert una roda de premsa per explicar els diferents projectes municipals al barri de la Barceloneta-Sant Magí, el penúltim del projecte d’alcaldia de proximitat.

Una de les qüestions que ha recordat Romero ha sigut el conveni signat amb ADIF, el qual té previst la instal·lació de pantalles acústiques al barri i la urbanització del carrer Santa Fe. Aquest últim es tracta d’un projecte molt ambiciós, amb l’objectiu de posar en marxa, entre els anys 2026 i 2028, tota la zona del polígon industrial de Llevant, actualment abandonada i que acumula diverses incidències.

Un altre tema a destacar per l’alcalde ha sigut la construcció, per l’any 2025, de 36 habitatges de lloguer assequible al carrer de Glòria Lasso, dels quals el 25% es reserven per a joves menors de 35 anys, amb places de pàrquing incloses.

Dins el projecte de proximitat a la Barceloneta-Sant Magí, present fins aquest dijous 1 de febrer, el consistori també té prevista la revisió de la xarxa d’abastament d’aigua al carrer Sant Raimon de Penyafort, a més d’una trobada temàtica amb el veïnat per tractar propostes de millora d’espai públic, seguretat i convivència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: