Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC valora positivament la primera comissió de seguiment de pressupostos de Vilafranca

Tal com estava estipulat a l’acord firmat entre l’alcalde Francisco Romero i el portaveu d’ERC Pere Sàbat, divendres es va celebrar la primera comissió de seguiment de l’acord de pressupostos pel 2024

En un comunicat, els republicans destaquen que les delegacions dels dos partits han analitzat i revisat l’estat dels projectes de transformació com són la reforma de l’antic hospital, la nova biblioteca, la reforma del carrer Sant Pere i Santa Magdalena, així com de tota la resta d’accions dels pressupostos acordats.
L’objectiu pels republicans és que es posi tot en marxa i no quedi res enrere i remarquen que és un acord global de tots els pressupostos i cal tota la capacitat, energia i força per tirar-los endavant.
Les dues parts s’han emplaçat per seguir mantenint periòdicament noves trobades per anar validant l’estat dels projectes i de les accions per avançar en l’execució del pressupost. En aquest sentit el grup republicà valora positivament la primera trobada de seguiment.
Cal dir però, que els pressupostos encara no estan en vigor ja que es troben en fase d’exposició pública, però tant socialistes com republicans volen accelerar el màxim la posada en marxa del projectes per transformar la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: