Dissabte, 27 d'abril de 2024

Primera derrota del curs pel Vòlei Vilafranca en la segona jornada de la fase d’ascens

Les vilafranquines havien finalitzat la fase regular amb ple de victòries. Després de començar la fase d’ascens amb triomf, derrota en la segona jornada a la pista del Terrassa.

Primera derrota aquesta temporada pel CV Vilafranca que va veure com el CV Terrassa, jugant un partit molt complet, s’imposava en la segona jornada de la fase d’ascens a Primera Catalana, per 3 sets a 1.

Amb molt d’ambient a la graderia, ja des de l’inici les locals van posar pressió sobre les vilafranquines que van aguantar l’embranzida inicial de les Terrassenques, i tot i no trobar el seu millor joc, van saber-se mantenir per sobre fins a final de set.

Arribat el punt 20, sempre els moments més decisius, el Terrassa es va mostrar més determinant que les vilafranquines que van cometre diversos errors consecutius en la construcció del joc. El primer set queia del costat local per 25 a 22.

Amb l’avantatge al marcador, l’equip terrassenc va sortir amb més soltura al segon set, i les de Vilafranca van seguir amb imprecisions en la construcció al llarg del set, que es va mantenir molt igualat i va tornar a caure del costat terrassenc.

Amb 2 a 0 en contra, les de Vilafranca no podien donar més concessions si volien emportar-se la victòria i van sortir amb convicció per donar el tomb al marcador. Durant tot el que restava de partit, però, el Club Vòlei Vilafranca no es va trobar còmode a pista, i no aconseguien trobar el ritme de joc habitual, en gran part pels merits de l’equip local. Tot i no sentir-se en el seu millor moment de joc, les vilafranquines van treure el set endavant, i van escurçar distàncies.

Al darrer set, l’equip de Terrassa, va seguir molt ordenat defensivament, i aconseguia atacar fins i tot amb males construccions de pilota. Al final de set, les errades en recepció i alguns dubtes collectius van penalitzar al Club Vòlei Vilafranca que veia com s’escapava el partit per 3 a 1, i per primer cop durant aquesta temporada patien una derrota.

Tot i la derrota, les vilafranquines segueixen líders a la fase d’ascens, empatades a 9 punts amb Sant Pere Pescador. Aquest dissabte, a les 20h, al Pavelló Nou, reben a casa a les Franqueses.