Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vòlei Vilafranca inicia el camí de l’ascens a Primera Catalana el 17 de febrer

El sènior femení, dirigit per Alba Hervàs, ha finalitzat la primera fase sense perdre cap partit (14 victòries, en 14 jornades).

El Volei Vilafranca tanca imbatut la primera fase de Segona Catalana, abans d’iniciar la fase d’ascens. En la darrera jornada el Vilafranca, líder del grup, rebia la visita del segon classificat, el Sant Cugat.

El partit va començar amb molta igualtat i constants intercanvis entre els dos equips, amb punts llargs i molt disputats. El primer set va ser per les santcugatenques. A la represa, les vilafranquines van tornar a sortir amb convicció per dominar el segon set, empatant el partit a 1.

Al tercer set, l’aspecte mental va començar a entrar en joc, i el vòlei Vilafranca va demostrar perquè és el líder, imposant-se amb contundència per 25 a 6.

Les vilafranquines van haver d’apretar de valent per apuntar-se també el quart set i endur-se la victòria per 3 a 1. L’equip sumava així 3 punts més, per a acabar la primera fase invictes i amb ple de victòries.

El primer partit de la fase d’ascens serà el pròxim dissabte dia 17 de febrer, a les 19 h, al pavelló nou, i s’enfrontaran al CV Arenys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: