Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia cau al Palau (4-2)

Els sadurninencs van arribar al final del partit amb opcions d’empatar, però uns últims segons d’embolic van frustrar la remuntada. El Noia, pendent de Xavi Costa, que va marxar lesionat.

Derrota del Noia davant el Barça per 4-2 en el partit que tancava la jornada 17 de l’OKLliga aquest dilluns al vespre. El Barça marxava al descans amb avantatge després d’un doblet de João Rodrigues.

El segon temps començava amb el 2-1 d’Ivan Morales i la lesió de Xavi Costa, que marxava visiblement adolorit. Ara falta coneixer l’abast de la lesió.

A 1:50 pel final Alabart feia el tercer gol blaugrana, però, Morales tornava a reduir diferències. Amb opcions d’empatar, a 27 segons pel final, blava a Pere Varias, quan reclamava que els jugadors del Barça havien estat més de cinc segons en pista pròpia. Les protestes es saldaven amb vermella al seu auxiliar Antoni Tadeo, i Pau Bargalló, després d’enviar la directa al travesser, superava Blai Roca per fer el 4-2 definitiu.

Els sadurninencs, segons, veuen reduït a cinc punts el coixí respecte el Calafell, tercer. Diumenge a les 12:30h el Reus visita l’Ateneu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: