Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Girona B esborra del mapa el Vilafranca en un partit que ja és història negra del club (7-3)

Carlos Garrido anotava 6 dels 7 gols dels gironins, que van passar per sobre del Vilafranca. Un partit per l’oblit.

Injustificable i impropia del nivell de Tercera. Així va ser la derrota del FC Vilafranca per 7 gols a 3 en la visita al Girona B. Impossible dir que el rival va ser millor. Els penedesencs, que a 20 minuts pel final es veien amb un 7-1 al marcador, acabaven maquillant mínimament el resultat amb doblet d’Aumatell.

Però abans, per Riudarenes passava un huracà en forma de davanter i anomenat Carles Garrido, autor de 6 dels 7 gols del filial gironí. Obria el marcador amb dos gols al 20 i al 38. Al 44, Pedro Bilbao retallava diferències però Almena feia el 3-1 a l’afegit.

Només començar el segon temps dos més de Garrido, al 48 i al 49. I el davanter cedit pel Cornellà tornava a mullar al 60 i al 70. El Vilafranca tancava aquest desastrós partit amb gols d’Aumatell al 78 i al 80.

Un partit que costarà oblidar i que és un calc del 7-3 que el Girona va endossar al Vilafranca en la temporada 88-89. Aquell dia, l’actual president dels gironins, Delfí Geli, va fer cinc gols.

Es posa fi a la bona ratxa de l’equip, que no perdia des del 14 de gener, i també a les porteries a zero, després de 3 partits sense encaixar. El Vilafranca és 15è, amb 23 punts, dos per sobre del descens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: