Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El GEP Vilafranca inaugura una exposició per commemorar el seu 40è aniversari

El GEP Vilafranca inaugura una exposició per commemorar el seu 40è aniversari

L’exposició s’inaugura aquest dissabte 17 de febrer, a la Capella dels Dolors, i oferirà un recorregut per el 40 anys d’història del Grup d’Esplai Parroquial.

Enguany el Grup Esplai Parroquial celebra el seu 40è aniversari i ha organitzat un seguit d’actes que s’emmarquen en la celebració de l’efemèride. Dissabte 17 de febrer a les 6 de la tarda s’inaugurarà una exposició a la Capella dels Dolors, després de l’activitat pels infants i joves de l’esplai.

L’exposició es basarà en un recorregut per tota la història, des de les primeres colònies a mitjans del segle XX i fins a l’actualitat. Amb diferents plafons, combinant escrits i imatges, repassarà totes les fites més destacables de cada dècada, aniversaris, sortides, etc. A més, es disposarà d’un espai dedicat expressament per a infants.

Durant la inauguració es comptarà amb la presència de Carles Campuzano, conseller de drets socials de la Generalitat, Francisco Romero, alcalde de Vilafranca, Montse Arroyo, regidora de joventut i la presidenta del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans, Anna Grau.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 de març de dilluns a dissabte de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: