Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El GEP celebra el seus 40 anys omplint Cal Bolet amb el musical Geping, l’aventura de l’esplai

El GEP Vilafranca ha exhaurit les localitats del musical de creació pròpia ‘Geping, a l’aventura de l’esplai’.

Aquest cap de setmana el GEP Vilafranca ha interpretat el musical de creació pròpia ‘Geping, a l’aventura de l’esplai’. Sota la temàtica del món de l’esplai i el lleure, el Geping és la història d’uns joves que volen entrar de monitors i han de passar un programa de televisió.

En total s’hi han implicat una cinquantena de monitors/es, ex monitors/es, infants i famílies del GEP que han actuat en dues funcions que han exhaurit les localitats a Cal Bolet amb 620 assistents en total.

Es tracta de la segona edició d’un musical que va néixer ara fa deu anys en el marc del 30è aniversari de l’esplai. En acabar el musical i després de 14 mesos de treball, l’equip promotor del musical agraïa la feina feta ara fa deu anys a les persones que van inventar el Geping.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: