Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca pot obrir sis punts sobre el descens en la visita al Girona B

Els vilafranquins encadenen tres jornades sense perdre i sense encaixar gol. Aquest diumenge visiten un Girona B que marca la zona de descens.

Tot i que encara queda molta lliga per davant, el FC Vilafranca pot fer una passa molt important cap a la permanència aquest diumenge, a les 12 del migdia, al camp del Girona B. El filial gironí, 16è, és l’equip que marca la zona de descens, i es troba tres punts per darrere del Vilafranca, 14è, i que en cas de victòria, podria obrir un marge de 6 punts molt valuós.

Per mirar de treure un bon resultat, els vilafranquins hauran de mantenir el bon joc mostrat des que va començar l’any. En el mes i mig que portem, només una derrota en 6 partits. La millor notícia ha arribat en l’inici de la segona volta, en què l’equip encadena 3 porteries a zero.

Pel Girona B la temporada no està sent fàcil, i especialment dur està sent l’inici d’any. En els sis partits jugats aquest 2024, 5 derrotes i només una victòria. A la primera volta de lliga el Vilafranca va caure per 1-2 contra el filial gironí, en un partit que es va decidir en els últims 10 minuts. Aquell dia, el jove coreà, Kim Minsu, va ser un autèntic maldecap.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: