Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El derbi és vilafranquí (2-0)

El Patí Vilafranca es va imposar al Vendrell per 2-0 amb gols de Marc Gual i Marc Palau. La Poliesportiva va registrar la millor entrada del que portem de temporada.

Dos Marcs, Gual i Palau, van donar el triomf al Patí Vilafranca davant el Vendrell en el derbi d’aquest dissabte a una Poliesportiva que va respondre a la crida feta pel club. Gran entrada per presenciar la 12a victòria dels vilafranquins aquest curs.

El Patí, amb la segona porteria a zero aquesta temporada, va aconseguir obrir la llauna amb un gran gol de Marc Gual al 10 de la primera, quan l’equip més ho necessitava. El Vendrell va vendre cara la seva pell.

El gol va disipar dubtes pels locals, que pressionaven al rival per intentar buscar el segon.

Al segon temps, els dos equips tenien opció a bola aturada. Arnau Ribas no aconseguia ampliar diferències. I tampoc Lluís Ferrer podia batre Xus Fernández. Després dels dos errors en la directa, arribava el 2-0, obra de Marc Palau, aprofitant una precisa assistència de Marc Gual.

La pista Poliesportiva de Vilafranca va registrar la millor entrada del que portem de temporada. L’afició va respondre a la convocatòria de cara al derbi.

El Vilafranca, líder intractable, suma 39 punts, 5 més que el seu perseguidor, el Vic. Molt més lluny, a 11, el Cerdanyola, i a 14 punts el Vendrell i el Sant Cugat, rival del Patí aquest dissabte a les 20:30h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: