Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Campionat de Catalunya de Tennis Taula Master se celebrarà a Vilafranca el 24 i 25 de febrer

Serà la segona vegada que Vilafranca acollirà aquest campionat. Serà el proper cap de setmana, al Pavelló Nou.

Aquest matí s’ha presentat a l’Oficina de Turisme de Vilafranca un nou esdeveniment esportiu rellevant que acollirà la capital de l’Alt Penedès. Es tracta del Campionat de Catalunya de Tenis Taula Màsters 2024 per equips que tindrà lloc el cap de setmana dels dies 24 i 25 de febrer i que se celebrarà al Pavelló Nou.

Aquesta és la segona vegada que Vilafranca acollirà aquesta competició. La primera va ser l’any 2002.

La regidora d’Esports, Gemma Romeu, acompanyada pel vocal de Federació de Catalana de Tennis Taula, Francesc Castells, i del secretari del Club Tennis Taula Vilafranca, Olegario Alcalá, han estat els encarregats de fer la presentació. La regidora s’ha mostrat satisfeta de poder celebrar aquesta competició a la Vila. “El tennis taula està de moda en l’àmbit escolar i a les taules que tenim en molts parcs i places sempre hi ha moviment. Esperem viure una gran jornada amb un competició que portarà 81 clubs de tot Catalunya i més de 270 jugadors i jugadores, que coneixeran Vilafranca i podran fer turisme per la ciutat”, ha dit Gemma Romeu, que ha mostrat la disposició total de l’Ajuntament a acollir qualsevol esdeveniment esportiu que porti gent a Vilafranca.

Olegario Alcalá ha volgut agrair a l’Ajuntament i la Federació la possibilitat de celebrar el campionat a Vilafranca. “Som un club petit, unes 40 persones. Costa molt organitzar-ho però és un esdeveniment molt maco que dona a conèixer l’esport del tennis taula”, ha afirmat.

Per la seva banda, Francesc Castells explicava que el tennis taula és un esport que el poden practicar tant joves com gent gran. “Convido tothom a venir a veure el campionat. El pavelló nou de la Gamba compleix unes condicions òptimes: terra fantàstic, il·luminació perfecta, grades ben dimensionades, amplitud… que permeten que tot el campionat es pugui desenvolupar en el mateix pavelló”, ha remarcat.

La competició és realitzarà a la nova pista poliesportiva del Pavelló de la Gamba, el dissabte 24 i diumenge 25 de febrer. Dissabte al matí i a la tarda es durà a terme la fase de grups de totes les categories i diumenge al matí continuaran els partits de la fase de grups i a continuació es realitzaran les semifinals i finals del Campionat.

La pista esportiva s’habilitarà amb més de 20 espais de competició, que permetrà gaudir d’un espectacle esportiu inèdit a Vilafranca. La competició permetrà veure el campió d’Europa de Veterans +85, Josep Madurell.

Els horaris de les diferents rondes eliminatòries, semifinal i finals seran les següents:

Dissabte 24

Matí a partir de les 8.40h i tarda a partir de les 16h

Diumenge 25

8:40 Grups i eliminatòries
10:20 Semifinals
12:00 Finals
13:40 Entrega de premis (hora aproximada)

La competició s’estableix en 6 categories:

Màsters femení de + de 40 anys
Màsters masculí de + de 40 anys
Màsters masculí de + de 50 anys
Màsters masculí de + de 60 anys
Màsters masculí de + de 65 anys
Màsters masculí de + de 70 anys
Vilafranca del Penedès estarà representada pel Club Tennis Taula Vilafranca amb 2 equips, amb moltes possibilitats d’assolir les primeres posicions:

MASTERS EQUIPS +65 MASC: format per Josep Martínez, Josep Maria Escudero i Juan Alfredo.
MASTERS EQUIPS +50 MASC: format per Franck Massard, Olegario Alcalá, Antonio Álvarez, David Aparicio i Javier Silvestre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: