Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comença la substitució dels seients a la graderia del camp de futbol de l’Espirall

Comença la substitució dels seients a la graderia del camp de futbol de l’Espirall

Els nous seients, d’un color blau molt identificatiu, disposen de respatller.

Aquesta setmana s’ha iniciat la substitució dels seients de la graderia del camp de futbol de l’Espirall, segons ha informat l’Ajuntament de Vilafranca al seu perfil de ‘X’. Els nous seients, del mateix color blau que la samarreta del CF L’Espirall – Les Clotes, disposen de respatller, fet que millorarà molt la comoditat del públic que assisteix als partits que es disputen en aquesta instal·lació esportiva.

En els últims 15 anys, el Camp de Futbol de l’Espirall ha viscut una constant metamorfosi. L’any 2007, l’equipament estrenava gespa artificial, també es va urbanitzar l’entorn i es va obrir l’aparcament públic de vehicles. Alhora es va construir l’actual graderia, que posteriorment va ser coberta, a més de millorar l’accessibilitat i la il·luminació.

FOTO: Lluís Montaner (fcf.cat)

Anys més tard, el camp tornava a estrenar gespa artificial. Va ser ja fa més de 5 anys, el 21 de desembre del 2018, amb un Espirall – Quintinenc, tot i que l’acte d’inaguració va ser el 26 de gener del 2019, amb l’amistós entre Espirall i FC Vilafranca.

L’actual és una gespa d’última generació amb gran resiliència, tipus Warrior 60/180.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: