Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca presenta avui a la Sala Zazie els actes del 120 aniversari

Avui fa tot just 120 anys del primer partit de futbol documentat a Vilafranca.

Coincidint amb la data exacta del primer partit documentat a la vila entre dos equips locals, fa exactament 120 anys, el FC Vilafranca presenta avui els actes de commemoració del 120 aniversari del club, que va ser fundat a l’estiu del 1904.

A l’acte que tindrà lloc a les 19h a la Sala Zazie del Casal, es donarà a coneixer el logotip per l’esmentada efemèride i es procedirà a la lectura d’un manifest. És un acte obert a tots els socis i aficionats.

El club viu un dia de celebració, marcat també, malauradament, per la delicada situació esportiva i la destitució de l’entrenador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: