Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Viu Espiells és el nom d’una campanya comunicativa de l’escola de Sant Sadurní

L’escola agrària de Vitivinicultura i enologia Mercè Rossell i Domènech ha iniciat aquest gener, una campanya de comunicació amb l‘objectiu de mostrar els cicles formatius que s’imparteixen.

La campanya es basa en 4 vídeos de caire testimonial de tècnics docents, alumnes i exalumnes de cada cicle i estan fets en format curt per tal que es puguin penjar a les xarxes socials i promoguin la viralització.
Els vídeos es van gravar durant el període de la verema, i mostren tant les instal·lacions del centre, amb la vinya, el celler, la sala de tast o el laboratori, com les diferents activitats que els alumnes realitzen en els respectius cicles formatius, el de Grau Mig d’olis i vins i els de Grau Superior de vitivinicultura i de Marketing i publicitat amb perfil enològic.
La campanya també pretén generar una resposta de la comunitat vinculada a l’escola d’Espiells, ja que es demana explícitament la seva connexió amb l’escola amb la pregunta ‘i per tu, què és Espiells?’. L’escola generarà un wordcloud que es publicarà en les xarxes socials a meitats d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: