Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es convoca la 18ena edició del premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia

El Consell Comarcal i l’Escola de Viticultura i Enologia “Mercè Rossell i Domènech” convoquen aquest Premi, un homenatge pòstum a qui fou primer alumne i després professor de l’Escola.

El premi es va instituir l’any 1999, i amb ell es volen estimular la formació i la qualificació professional dels joves i, alhora, afavorir que es quedin a treballar en l’àmbit rural. També es volen donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura i la seva promoció exterior.
El treballs han de tractar sobre temes vitivinícoles, enfocats des del vessant tècnic o comercial, i han d’estar fets per alumnes de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Activitats agràries, Indústries alimentàries i Comercials o per alumnes de Batxillerat, sempre i quan no hagin transcorregut més de dos anys des de l’obtenció del títol.
Hi haurà un únic premi de 400 € i un accèssit de llibres de temàtica majoritàriament vitivinícola.
El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 17 de març de 2017. Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès o al taulell d’anuncis de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: