Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Quintí ha acollit el primer cap de setmana de Copa Comarcal de Futbol 7 del JESPE

Aquest proper dissabte, segona jornada de competició a Avinyonet, i el 17 de febrer, tercera i última a Sant Martí Sarroca.

La Copa Comarcal de Futbol 7 del Consell Comarcal ja està en marxa. Sant Quintí de Mediona acollia aquest dissabte el primer dels tres caps de setmana de competició en la seva tercera edició. Els 24 equips participants es donaven cita des de primera hora del matí en una jornada apassionant amb centenars de jugadors i jugadores.

L’aposta per ampliar nombre d’equips ha satisfet a organitzadors i participants. També satisfacció entre els amfitrions.

En la primera jornada quedaven definits els partits de les semifinals, que es disputaran aquest proper dissabte, 3 de febrer, a Avinyonet. En categoria benjamí masculí Torrelles – Atlètic Vilafranca B i Riudebitlles – Marc Bartra A. A les semis de consolació, Atletic Vilafranca A – Sant Sadurní i Marc Bartra B – Escola Montagut.

En infantil masculí, Gelida – Martinenca i Avinyonet – Atlètic Vilafranca A. Aqui només hi haurà una semi de consolació, entre Atlètic Vilafranca B i Cubelles.

A la gran novetat d’aquesta edició, la categoria benjamí-aleví femenina, l’equip de la Pobla de Claramunt, el New Legends jugarà amb el Marc Bartra. L’altra semi entre Riudebitlles i Atlètic Vilafranca. En la part de consolació, New Legends Fucsia – Canyelles i triangular entre Base Vilanova – Mas Catarro i Penya Jove.

Dissabte semis a Avinyonet i tornant de Carnaval, el 17 de febrer, les finals a Sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: