Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa l’Oficina de Barris

L’Oficina de Barris donarà servei a les associacions veïnals per atendre les incidències i peticions dels barris però també estarà oberta a altres entitats de la vila que ho requereixin.

L’alcalde de Vilafranca i el regidor de Participació i Barris han presentat aquest dilluns al matí la nova Oficina de Barris, que estarà ubicada a la planta baixa de la Casa de la Vila i compartirà espai amb l’Oficina del Voluntariat.

L’Oficina de Barris donarà servei a les associacions veïnals per atendre les incidències i peticions dels barris però també estarà oberta a altres entitats de la vila que ho requereixin, com explica el regidor Jordi Junyent.

L’alcalde, Francisco Romero, destaca que les entitats es veuran millor acompanyades en el seu dia a dia.

D’altra banda, el regidor de Participació i Barris ha explicat que s’està tornant a activar el voluntariat refent el llistat de persones voluntàries que s’han adreçat a l’Ajuntament. Segons Junyent, la convivència entre les oficines de barris i voluntariat, amb dues persones com a personal tècnic, també permetrà generar sinergies.

Les dues oficines atendran tots els dies laborables de 9 a 13h. També es podran concertar cites puntuals en altres horaris. Els correus electrònics de contacte són i . El telèfon de l’Oficina de Barris és el de l’Ajuntament, 93 892 03 58, amb l’extensió 2573; i per contactar amb l’Oficina del Voluntariat hi ha un número de WhatsApp, el 608 349 528.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: