Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La SE Casal celebra un exitós torneig de Nadal de bàsquet per tancar l’any

El passat divendres, la Secció Esportiva Casal va tancar el 2023 amb un esdeveniment que s’ha consolidat al calendari esportiu de final d’any a Vilafranca: el torneig infantil de Nadal.

El campionat arribava el 2023 a la novena edició. És una bona oportunitat per fer pinya al club vilafranquí, ja que el torneig suposa una organització complexa que requereix la implicació de moltes parts.

Pau Fuentes, coordinador del club, expressava que és un esdeveniment que fa sentir orgullosa tota l’entitat.

Un total de 10 equips vinguts d’arreu de Catalunya van participar en l’edició 2023 de la competició. Piera, Vilanova, Granollers o Sabadell van ser alguns dels conjunts presents al torneig.

El format del campionat va canviar fa un parell d’anys, canviant la ubicació al pavelló de la Gamba i ajustant els partits a un sol dia. En aquesta edició, fins a les quatre de la tarda es van disputar els partits classificatoris i a partir d’aleshores es van disputar les finals. Tot aprofitant aquesta jornada completa de bàsquet, des del Casal es proposa una experiència completa, tal com explica el coordinador de l’entitat.

Els dos equips infantils de què disposa enguany el Casal han permès que hi hagi dues categories al torneig i, per tant, més espectacle, públic i esportistes participants. Els guanyadors van ser el Casal vilafranquí en la categoria A i el Bàsquet Sabadell en la categoria C.

A banda dels partits de competició, també es va celebrar un torneig de tir durant tot el matí i hi va haver un servei de fisioteràpia durant tot el dia.

Així doncs, una manera immillorable de finalitzar l’any 2023 per a un Casal que afronta el 2024 amb esperança i moltes ganes. Pau Fuentes és el coordinador del club.

L’equip sènior del Casal és el primer classificat del seu grup de la segona categoria catalana. A banda d’això, l’entitat viu un bon moment, amb l’existència d’uns 15 equips de bàsquet formatiu. El nou any, doncs, ha de servir per afirmar el bon moment del club i assolir nous èxits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: