Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Copa Princesa d’hoquei patins es disputarà a Vilafranca el 16 i el 17 de març

Vilafranca ja va ser la seu d’aquest torneig l’any 2022, i el Patí va consagrar-se com a campió.

El cap de setmana del 16 i el 17 de març Vilafranca acollirà una nova edició de la Copa de la Princesa d’hoquei patins, una competició que ja es va celebrar a la vila l’any 2022. En aquella ocasió, el Vilafranca es va consagrar com a campió, en una temporada que va tancar amb l’ascens a l’OKLliga.

Aquest curs, el Patí, que espera repetir el guió a final de temporada, tornarà a ser amfitrió. Club i Ajuntament coorganitzaran el torneig, que s’estima en un cost econòmic aproximat de 4000 euros. Per segona vegada en tres anys, la Real Federación Española de Patinaje confia a Vilafranca l’organització d’aquesta competició que acostuma a portar sort al guanyador. En els darrers anys, el campió sempre ha acabat assolint l’ascens a l’OKLliga al final de la temporada.

La competició la disputen els dos equips millor classificats de cada grup de l’OKLliga Plata al final de la primera volta. El Vilafranca s’assegura la classificació com a amfitrió i, per tant, només anirà un equip més del grup nord: opten a l’última plaça Vendrell, Cerdanyola i Vic. Pel que fa al sud, ja està classificat l’Alpicat; Palafrugell, Taradell i Lloret es jugaran una plaça en la propera jornada, la darrera de la primera volta.

Sense dubtes la presència del Vendrell seria una gran notícia. La proximitat amb la capital del Baix Penedès facilitaria la presència d’un major nombre d’aficionats.

Aquest cap de setmana, un cop definides les classificacions al final de la primera volta, coneixerem els encreuaments de semifinals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: