Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 6a edició de la Cursa de Sant Silvestre tanca l’any esportiu 2023 a Vilafranca

El passat divendres 29 de desembre, el Club Atletisme Vilafranca va celebrar la sisena edició de la Cursa de Sant Silvestre, el darrer esdeveniment esportiu que va acollir la vila durant el 2023.

Enguany, 152 atletes van creuar la meta.

Com és habitual, l’esdeveniment va començar i acabar al mateix lloc: a l’església Sud dels mormons, ubicada al barri del Molí d’en Rovira. El recorregut va ser de cinc quilòmetres en un circuit mixt, d’una única volta, sobre asfalt i terra batuda. Els corredors havien de portar frontal de manera obligatòria.

La primera posició de la categoria absoluta va ser pel jove Marc Mañé, amb un temps de 17 minuts i 10 segons. Mañé valorava així la seva victòria.

En clau femenina, la primera noia en creuar la meta va ser Lourdes Puigròs, amb un temps de 20 minuts i 8 segons. La campiona afirmava que la Sant Silvestre és una prèvia per a la 10K del gener.

Miquel Medialdea, alcalde accidental durant la darrera setmana del 2023, posava en valor curses com aquesta.

A banda de la cursa absoluta, també es van celebrar dues curses infantils: la Supermini de 500 m i la MiniSantsi d’un quilòmetre.

La pròxima cita esportiva destacada a Vilafranca se celebrarà d’aquí ben poc amb la cursa 10K, prevista enguany per al diumenge 28 de gener. L’edició d’enguany serà similar a la de l’any passat, tot mantenint el mateix circuit i reglament. Ja estan obertes les inscripcions per a poder-hi participar, a un preu de 10 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: