Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1250 persones ja s’han inscrit per la 10k a poc més de dues setmanes de la seva celebració

En els dies que queden per la celebració de la 13a edició, els organitzadors pretenen assolir els 1500 que es van aconseguir l’any passat.

Resten poc més de dues setmanes per la cita atlètica del proper 28 de gener a Vilafranca, amb la edició 13 de la 10k. La cursa, presentada abans de les festes de Nadal, ja compta amb una xifra d’inscrits propera als 1300 inscrits. Des de l’organització l’ambició és màxima.

Amb un cost d’inscripció de només 10 euros, s’inclou un servei al corredor inigualable. Aquesta ha estat des de sempre una prioritat per la organització.

El proper dia 28, a les 10 del matí, donarà inici la jornada amb la ‘Mini 10k’. Té un preu de 2€, i s’ha ampliat un kilòmetre, amb un total de 2200 metres. Prova que destinarà tots els seus beneficis a Ressò, l’entitat de rebost solidari vilafranquina.

Pel que fa a la de 10 kilometres, el circuit no varia del de l’edició de l’any passat i assegura un recorregut planer en les 2 voltes de 5 kilòmetres que es donen per completar la prova, que arrencarà a les 11 del matí.

Organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, serà una edició especial per a aquesta entitat, que es troba en plena celebració dels seus 25 anys de vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: