Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae convoca la 5a edició del concurs de Microrelats de Sant Jordi

La Fundació Pinnae impulsa per cinquè any consecutiu, el concurs de Microrelats dirigit als alumnes de les escoles de primària del Penedès. Per aquesta nova edició hi ha novetats.

Les activitats que s’han preparat es celebraran el mateix dimarts, dia de Sant Jordi, a l’exterior i interior de l’Espai Cultural Fòrum Berger. A les onze del matí s’instal·larà un escenari davant el Fòrum i es convidarà als alumnes de les escoles i públic que passegin per la zona a escoltar la narradora vilafranquina Roser Serra Medina, que explicarà la llegenda de Sant Jordi. Aquesta activitat és tornarà a repetir a les sis i a les set de la tarda.

Els infants entre 7 i 12 anys que vulguin participar en el 5è Concurs de Microrelats hauran d’escriure la seva versió de la llegenda de Sant Jordi en un full que els facilitarà l’organització. El relat que es presenti ha de fer referència a la Diada Sant Jordi i cada participant serà lliure d’escollir el gènere literari que prefereixi per al seu relat.

Hi ha dues categories: dracs i víbries, de 7 a 9 anys, i cavallers i donzelles, de 10 a 12 anys. Hi haurà tres premis per categoria en forma de material escolar i didàctic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: