Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae puja a 500.000 euros la dotació de la 6a convocatòria de projectes d’Impuls

Les entitats de l’economia social i no lucratives de la vegueria Penedès ja es poden presentar a la convocatòria de projectes per a l’Impuls pel Territori, que organitza la Fundació Pinnae.

Una sisena edició presentada aquest dimarts al Fòrum Berger Balaguer, que comptarà amb un increment de la dotació pressupostària, passant de 350.000 a 500.000 euros, i que pretén impulsar de manera més activa projectes que vulguin donar resposta a l’emergència climàtica.

Es per això, que aquesta nova convocatòria estarà dividida en tres modalitats. El tipus A i més important, destinada a projectes socials i amb una dotació de 325.000 euros. El tipus B, destinada a projectes culturals, artístics, esportius i de promoció d’hàbits saludables, amb una dotació de 100.000 euros. I finalment la modalitat C, que enguany és novetat, destinada a projectes mediambientals i de protecció d’ecosistemes, a la qual se li han assignat 75.000 euros. Un nou àmbit, que per la Fundació Pinnae esdevé molt important.

Les entitats sol·licitants podran presentar el seu projecte des d’aquesta setmana fins al 30 d’abril, ambdós inclosos, emplenant degudament el formulari de presentació, que es pot descarregar des del web oficial de Pinnae, on també hi ha les bases de la convocatòria 2024. A partir d’aquí, la Fundació Pere Tarrés, serà l’encarregada de seleccionar els projectes més adequats.

Tant el director de la Fundació, Joan Melero, com el seu president, Martí Solé, esperen que aquest any augmenti el nombre d’entitats participants, que l’any passat va ser de 60, amb 23 projectes seleccionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: